Over ons

Wij zijn Welivered. Welivered is een Nederlands bedrijf opgericht in 2015. Het begon allemaal in Arnhem. Wij bezorgen maaltijden voor restaurants die het zelf niet willen of kunnen doen. Door uw bezorgservice aan ons uit te besteden, hebt u er geen omkijken meer naar. “Onbezorgd toch bezorgd” is dan ook onze slogan.

Het bedrijf is ontstaan uit de vraag waarom de meest milieu belastende factor, zo ineffici├źnt wordt uitgevoerd. Vaak komt het voor dat een snackbar een bezorger op pad stuurt voor een kleine bestelling en de shoarmazaak ernaast een bestelling met een broodje shoarma een ander bezorger dezelfde kant op moet sturen. Als u even inbeeld dat bij ruim 5000 horeca ondernemingen actief zijn in de bezorgingen van maaltijden dan kunt u ook voorstellen hoe groot de impact is.

U kent het wel, het gezegde 1+1=3. Wij geloven er in door samen te werken en elkaar niet op elk vlak uit te concurreren, dat juist hierdoor wij allen inclusief uw klanten, er profijt van zullen hebben. Door de benodigde middelen en kennis met elkaar te delen komen we verder. Voertuigen dat gebruikt wordt voor bezorgingen is belastend voor het milieu, optimaal gebruik maken van deze voertuigen is de eerste stap naar de goede weg. De volgende stap is om alle bezorgingen uit te voeren met milieu vriendelijke voertuigen, zoals het inzetten van volledig elektrische voertuigen.

Niet alleen zal dit ten goede komen van het milieu, maar ook de kwaliteit van zowel de maaltijden als de service. Stelt u zich eens voor dat iedereen focust op waar die echt van houdt, zoals het koken zonder gestoord te worden. Uiteindelijk zal dit bijdragen aan een hoge tevredenheid van de consument.

Hebt u tips of denkt u dat u kunt bijdragen aan ons doel?
Wij horen het graag van u!

Request a Free Quotation